Scandinavian Sportsmen

reported anonymously (photo from NorraSkåne.se):

"Lund - Once again fur retailing store Scandinavian Sportsmen has been targeted by the ALF. During the weekend locks were glued and a window was smashed. /ALF Lund"

Swedish report:
"Pälshandlarna på Scandinavian Sportsmen attackerades återigen i helgen med låslimning, och fick ännu ett skyltfönster krossat. Tidigare i veckan har företagets VD Maud Westerberg gråtit ut i Sydsvenskan och lögnaktigt påstått att man "bara"(!) säljer pälsjackor av märket Canada Goose. Vi kan bara hånle åt tanken på hur Maud säkert kissade ner sig av rädsla och besvikelse när hon såg hur Sydsvenskans fotograf, efter att hon dragit sin rödluvevals, börjar plåta
hennes PJS-jackor, gjorda av plågade tvättbjörnar och kaniner - bilder som också publicerades i artikeln. Sydsvenskans reporter må vara för dålig journalist för att kunna upptäcka en så pinsam blunder, men säkert var det en och annan läsare som reagerade. Varför dessa lögner Maud? Vem försöker du lura? Oss? Dina kunder? Kanske mest troligt: dig själv. För vem vill gå till sängs varje natt medveten om att man har något så grymt på sitt samvete? Att Maud uppenbarligen skäms för sitt handlande är i alla fall ett steg i rätt riktning. Citat från ett butiksbiträde på SS: "-Aktivisterna vinner inga sympatier genom att förstöra på detta sätt och vi förändrar inte vår policy." Vad är det för policy butiksbiträdet hänvisar till? Har de en policy som säger att en viss andel av företagets vinst måste komma från försäljning av torterade djur? Det låter fasansfullt. /DBF"